Magunkról

Feliratkozás hírlevelünkre

 

Szlogenünk: Velünk biztonságban van!

 

Közel 20 éves tapasztalattal 2004-ben alapítottuk utazási irodánkat Budapesten, elsősorban egyéni és csoportos beutazások szervezésére. Az elmúlt 30 évben már több mint 30.000 külföldi vendégünknek mutattuk meg Budapest és Magyarország szépségeit.  

Kíváncsi arra, hogyan érezték magukat ügyfeleink? Kattintson ide  

 

Szolgáltatásaink  

  • teljes körű programszervezés Budapesten és vidéken 
  • hotelszoba foglalás minden kategóriában Budapesten és vidéken
  • busz és autó transzfer minőségi kategóriában, vonatjegy eladás egyéni utasoknak és csoportok részére
  • helyi idegenvezetés - lehetőség szerint a kívánt nyelveken - Budapesten és vidéken
  • egyénre szabott utazások Magyarországon
  • leány- és legénybúcsú, egyéb csoportprogramok Budapesten és vidéken
  • konferenciák, gálavacsorák, továbbképzések, study tourok, incentive programok megszervezése
  • céges csapatépítő programok Magyarországon

Miért válasszon minket?

 

Felejthetetlen élmények

Nagy gonddal állítjuk össze azokat a programokat, amelyek minőségi kikapcsolódást biztosítanak ügyfeleink számára. A szállodák kiválasztásakor is biztosra megyünk, Csak olyat ajánlunk, amit mi magunk is kipróbáltunk. Csak a legjobbakkal dolgozunk, ár-érték arányban a lehető legjobbat adjuk.

 

Kapcsolataink révén naprakész információval rendelkezünk az újonnan nyílt divatos helyekről, az új programlehetőségekről, a közelgő kulturális, kulináris vagy sport rendezvényekről, kiállításokról Magyarországon.

 

Több nyelven beszélő, kiváló idegenvezetőink személyes élményekkel, színes történetekkel gazdagított, élvezetes városlátogatásokat vezetnek, amelyek a külföldi ügyfelei, munkatársai és barátai számára is teljessé teszik a Budapestről vagy más városokról kialakuló képet.

 

Ha életre szóló élményt szeretne nekik szerezni, válasszon bennünket!

 

Gondtalan utazás, tökéletes kikapcsolódás

Külföldi ügyfelei, munkatársai, barátai minőségi és megbízható kiszolgálásra, professzionális lebonyolításra számíthatnak tőlünk, ha velünk utaznak Magyarországra.  Kényelmesen hátradőlhet, mert mi A-tól Z-ig mindent elintézünk az utazással és a programokkal kapcsolatban. Ugyanolyan gondosan szervezünk meg mindent, mintha magunknak vagy a családtagjainknak tennénk.

 

Gyorsan, pontosan és hatékonyan dolgozunk. Figyelünk a részletekre és az ügyfeleink igényeire. Magyarországi utazásuk minden percét kihasználhatják, és semmi sem vonja el a figyelmüket az élményekről, a látnivalókról.

 

Ráadásul pénzügyi garanciákat is nyújtunk számukra. Ha egy előre nem látható esemény miatt a kötbérmentes határidőig az utazásukat lemondják, az addig befizetett díjat visszafizetjük nekik. Utazási irodánk kétszer is megkapta a nemzetközi Bisnode AA minősítését, amit csak a pénzügyileg stabil  és megbízható cégek kaphatnak.

 

Ha külföldi ügyfelei, munkatársai, barátai biztonságosan és kényelmesen szeretnének utazni Magyarországra, válasszanak bennünket!

 

Számunkra semmi sem lehetetlen

Ha külföldi ügyfeleinek, munkatársainak, barátainak egyéni kívánságai vannak a magyarországi utazásuk során, akkor azokat rugalmasan kezeljük, és örömmel teljesítjük. Sőt, mi magunk is adunk ötleteket nekik.

 

Szeretjük a kihívásokat! Kreativitásunknak és kapcsolatainknak köszönhetően a nagyon extrém kívánságokat is teljesíteni tudjuk. Még akkor is, ha nagyon rövid idő áll rendelkezésünkre. Ám ekkor sem kell lemondaniuk a tőlünk megszokott minőségről, pontosságról és hatékonyságról.

Bízza ránk külföldi ügyfelei, munkatársai, barátai utazásának és programjainak megszervezését!

 

Nem hagyjuk cserben

Megkeresésére gyorsan és pontosan válaszolunk, csak az igényeiknek megfelelő ajánlatokat küldünk ügyfelei, munkatársai, barátai magyarországi utazásával kapcsolatban, és az utazás minden részletét előre tisztázzuk Önnel.

 

Az alapos tervezés és előkészítés ellenére is felmerülhetnek krízishelyzetek az utazás során (pl. orvosi problémák). Ha bármilyen segítségre van szükség vagy kérdés, kérés van, mi napi 24 órában elérhetőek vagyunk. Türelmesen és hatékonyan reagálunk a helyzetekre, és gyorsan intézkedünk. A programok során idegenvezetőink és sofőrjeink segítségét is kérheti.

 

Ha velünk szervezi meg ügyfelei, munkatársai, barátai utazását és programját, biztonságban tudhatja őket.

 

 

 

Ha szeretné megszervezni ügyfelei, munkatársai, barátai magyarországi látogatását, illetve programokat keres számukra Budapesten és vidéken, kérjen ajánlatot tőlünk

 

Turcsányi  Andrea
ügyvezető

Segíthetünk?

Twins Travel Service Kft.

Ügyvezető/tulajdonos: Turcsányi Andrea

Telephely: 1091 Budapest, Ifjúmunkás u. 20./ III. lh. IV/15.

Székhely: 1205 Budapest, Rákóczi u. 70.

Telefonszám: 061-283-7579, 061-898-1030

Mobil: 0630-949-5013

Faxszám: 061-283-7579

E-mail: office@twinstravel.hu

Skype: twinstravelhungary

google maps