ReferenciákCsobánkai Viktória

Kedves Andrea,
nagyon szuper volt a büféebéddel megrendezett budapesti  másfél órás hajózás a Dunán a nyolc fős csoportunknak, az ünnepelt imádta, akinek meglepetésként szerveztük ezt a programot. Nagyon finom volt az ebéd és köszönöm a sok segítséget!

 

Konczné Krajnyák Mariann, Alfa-Human Kft.

Kedves Andrea, örömmel értesítünk, hogy szerencsésen hazatértünk nagy utunkról, a Tiszafüred-Kassa-Warsó-Poznanba szervezett szakmai utunkról, mely a profi 
előkészítéseteknek köszönhetően teljesen rendben és gond nélkül zajlott és persze felejtette azon izgalmunkat, hogy először utaztunk 
repülővel, sőt abszolút pozitívvá tette ezt az élményünket!
Visszafelé Kassán már várt ránk a transzfer, amely visszahozott minket Tiszafüredre, melynek sofőrjében Emese kolléganőm a volt osztálytársára ismert, 
így volt nagy öröm és beszélgetés! Szóval hálásan köszönjük mindenre kiterjedő remek szervezéseteket, transzferek, repülőjegy, szállás és utasbiztosítás,
igazán megkönnyítve így a mi életünket! Nélkületek ez nem jöhetett volna létre! Még egyszer köszönünk mindent! Ami jó, az jó! 


 

Katona Csilla

Kedves Andrea,  hálásan köszönöm a rugalmasságát és  a hihetetlenül gyors, 1 óra alatt lebonyolított szervezést. Nagyon jól éreztük magunkat az Önök által szervezett zongoraesttel összekötött budapesti hajós vacsorán! A szülinaposnak egy szuper meglepetés volt.  

Marosán Angelika

A történetem onnan indult, hogy felhívtam Andreát a TWINS Travelnél, hogy segítsen, hogy egy méltó ajándékkal lephessem meg Magam karácsonyra az év végi jutalmamból. Egyeztettük a paramétereket, s még az Égiek támogatásával az első hívás és az út előzetes szervezése 48 órán belül megtörtént! A repülőút maga a csoda volt, s az érkezéskor, egy pillanatig sem éreztem, hogy egyedül vagyok! :) a Magyar idegenvezetők nagy szeretettel fogadtak és irányítottak a szálloda felé. A fakultatív programon is, amin részt vettem, kellemesen éreztem magam - hagytak időt belefelejtkezni a történelmi és természeti értékekbe. A szállodában is rugalmasan kezeltek mindenirányú kérésemet. A Szilveszteri gálavacsora is nagyon jó hangulatú volt - a szállodában csak a helyiek és mi magyarok voltunk
egy nagy bálteremben, ahol élőzene gondoskodott a szórakozásunkról. Számomra csodálatos élmény volt életem első karácsonyi ajándéka és szilvesztere önmagammal! Köszönöm, hogy ebben hatékony támogatást kaptam Andreától a TWINS Travelnél és a egy partner utazási irodától! :)

 

Mátray-Vozár Csaba

Ismét nagyon elégedettek voltunk az irodával, gyönyörű helyen, mesés szálláson tölthettünk el egy hetet nektek köszönhetően. A partner irodában is nagyon kedvesek voltak, egy srác motorral az apartmanhoz kísért minket, így még keresnünk sem kellett. Szuperül fel volt szerelve a ház, minden a legnagyobb rendben volt, csak ajánlani tudom másoknak. Remélem legközelebb is a segítségeteket kérhetjük a legjobb szállás megtalálásához.

 

Köszönettel:  Mátray-Vozár Csaba

Pércsi Anita

Nagyon köszönöm a jó szervezést! A buszút, meg a szállás, és az étel is rendben volt, sajnos az időnk nem lett a legfényesebb, de ezt ugye, nem tudjuk befolyásolni. Jól éreztük magunkat, mindannyian tényleg ki tudtuk magunkat pihenni.

Szeretnénk menni majd jövőre is egy másik helyre! Köszönjük szépen!  

Deutsch-Ungarische Gesellschaft in der Bundesrepublik Deutschland, Bonn

A rossz idő ellenére a delegációs út nagyon eredményesre sikerült. A résztvevők annyira jól érezték magukat, hogy alig akartak visszarepülni Németországba. :)

 

 

 

Köszönjük szépen, hogy egy ilyen megbízható és pontos fiatalembert küldött értünk a TWINS Travel utazási iroda sofőrként, egész úton nagy segítség volt számunkra és utunk során az egész csoport egy kellemes és udvarias személyt ismerhetett meg.

 

Kajtár György

Köszönjük TWINS Travel az utazásunk megszervezését Németországba.
A szálloda fekvése Berchtesgadenben példátlanul szép volt.
A szállodában  a  kívánságainkat lesték, a  vacsora fantasztikus volt mind három nap.
A 40 fős csoportban mindenki nagyon boldog és elégedett volt.
Kajtár György,  a  csoport szervezője

 

Reiner Péter

Nagyon köszönöm a 45 fős  magyar szakmai csoportom nevében a TWINS Travel közreműködését mely hibátlan volt.   Strassbourgba és Németországba, ezen belül Freudenstadtba és Berchtesgadenbe  utaztunk a múlt héten.

Csapatom a legszebb jelzőkkel dicsérte a szállodák elhelyezkedését, komfortját,  kényelmét,  a személyzet figyelmességét  és a felszolgált ételek ízeit és bőségét.  A berchtesgadeni idegenvezetőnk is kiváló volt, a megbeszélt időtartam helyett jóval tovább tartotta az idegenvezetést.

Köszönet és hála barátaim nevében is közreműködéséért, szeretettel:  Reiner Péter

Mócsai Orsi, Tomosz Kft.

Köszönjük, NAGYON JÓ VOLT a prágai utazásunk!!!!!!!!

 

A Jerome House egy pici, kívülről letisztult,egyszerű, de belül nagyon szépen felújított hotel.

 

A recepciósok tökéletesen beszélnek angolul és rendkívül kedvesek.

 

A reggeli bőséges ... túl bőséges is, híztam vagy 2kg. :))) Megtalálható az egészséges étkezést kedvelők kínálata, de a süti is.

 

Nekünk fontos volt, hogy tömegközlekedéshez, belvároshoz közel legyen a hotel. A Jerome House az egyik fő villamos megállótól 2 percre található. Az egyik legnépszerűbb sörözőbe, az U Flekuba is gyalog mehettünk.

 

 

 

Egy szóval köszönjük szépen!

 

Fogunk még a Twins Travellel utazni.

 

 

Mócsai Orsi, Tomosz Kft.

 

Budai Márton

Kedves Twins Travel,

 

Köszönjük szépen a profi és segítőkész szervezést. Jól éreztük magunkat és nagyon meg voltunk elégedve szolgáltatásukkal.

 

Üdvözlettel,

Budai Márton

Tokodi Balázs, DEKRA Akademie Kft. Budapest

Az utóbbi években többször vettük igénybe a TWINS Travel  Service Kft. szolgáltatásait. Jó néhányszor  szakmai csoportjainkat utaztattuk Németországba.
A buszvezető mindig pontos és megbízható volt,  mindig időben érkezett, a busz is elvárásainknak megfelelő volt.
Legutóbb viszont a Hotel Aquincumban megrendezett konferenciánk fő szervezője volt a TWINS Travel.
Nagyon hálásak vagyunk az iroda kivételes figyelméért, mert az ügyvezető személyesen felügyelte  a helyszínen a sikeres lebonyolítást, amikor
ők biztosították a helyszínt, a buszt a városnézéshez  és az idegenvezetőt is.  A minden részletre kiterjedő szervezésnek  köszönhetően nagyszerűen
sikerült a rendezvény.  Őszintén mondhatom, hogy türelem, megbízhatóság, pontosság  és precizitás jellemzi ezt az utazási Irodát, és így  mi ezért mindig teljes
biztonságban érezhetjük magunkat. Köszönjük szépen!

 

Szabó Béla

Céges kirándulásunk megszervezéséhez ez évben ismét a Twins Travel Kft.-t választottuk. 
Nagyon jól éreztük magunkat az ajánlott szállodában, a programok, a szervezés és a vendéglátás is kitűnő volt. Ismét beigazolódott, hogy profi szervezéssel az élmény megsokszorozható, főleg így van ez nagyobb csoportok esetén, mint a miénk is.

 

 


Kedves Andrea! Még egyszer köszönjük a kitűnő szálloda- és programválasztást, a szervezést és a sok gondoskodást! 
Szabó Béla
Ügyvezető igazgató
ALFA-HUMAN Kft.

 

Csernus Gergely

A római nászutunkra mindig nagyon kellemesen fogunk emlékezni! Kedves ismerősöm, Turcsányi Andrea a TWINS Travel utazási iroda ügyvezetője még azt is elintézte nekünk,  hogy a lehető legközelebb legyen a szállásunk a látványosságokhoz és ne az utazgatással teljen el az időnk.  Az ügyintézésnél minden zökkenőmentesen alakult, ahogy utazás is. A cirka másfél órás repülést olasz minőségi vörösborral tettük igazán kellemessé, amely a repjegy árában benne volt. A római reptéren szinte királyokként fogadtak minket, mert amikor a 20 milliós merci ajtaját kinyitotta a sofőr és meghajolt, továbbá annyit mondott a feleségemnek: „Madame”, ezzel plusz mosolyt csalt az arcunkra. Összefoglalva,  teljesen elégedettek vagyunk a szervezéssel, a következő utunkat is szeretnénk, hogy a TWINS Travel intézze. Köszönjük szépen!

Féner Tamás, Kossuth díjas fotóművész

Kedves Andrea, nagyon köszönjük a gondoskodását. Egyszerűen tökéletes volt a szervezés az egyhetes isztambuli nyaralásunkhoz. Alig, hogy a vouchert letettem az asztalra a szállodában, már rémülten kapott a fejéhez a portás: igen, tudom, tudom, a legjobb szobánk, a 601-es, a londiner már  fel is vitte a bőröndöt. Hogy intézte? Mágia? Távszuggerálás? Nagyon köszönjük!

Dr. Sallai Csilla

 

Egy utazás számtalan bizonytalanságot rejt még akkor is, ha az embert a jó sorsa már több földrészre is elvitte. Az idegenben mindig nagy biztonságot jelent, ha az előre lefoglalt megbízható szállás várja az utazót.
Nem rég a TwinsTravel Kft szervezésében jártuk végig Szicíliát jómagammal együtt 8-an.

Andreáék egy fantasztikusan előszűrt, válogatott szálloda-listát állítottak össze a tervezett úticéljainkhoz, amiből mi kedvünkre válogathattunk ki 7 szállást.  Az út előtt precízen összerendezve megkaptuk a szálloda-vouchereket – s ez mellé még sok-sok jótanácsot az útra. 
Minden szállodában vártak és kedvesen fogadtak bennünk, igazi vendégként érezhettük magunkat. Ha nem így lett volna, akkor sem lett volna gond, hiszen ott tudtuk Andrea ígéretét, hogy bármikor hívhatjuk őt, ha gondunk lenne a szállással.
Nekem már csak annyi dolgom maradt, hogy élvezzem Szicília felfedezését és továbbítsam Andrea felé jómagam és utazótársaink köszönő szavait.

 

Dr. Sallai Csilla

Ügyvezető Igazgató

STALLUM Cégcsoport

Kovács Adrienn

Először utaztunk a TWINS Travellel. Athénba egy laza hetet töltöttünk el kettesben a párommal. Telitalálat volt a szállodaválasztás, szemben a tengerpart, bőséges ellátás, pazar kilátás a tengerre, fél órára a belvárostól, tisztaság, tágas szoba, kényelem és mindehez készséges személyzet.

Tetszett, hogy szinte azonnal kitalálta az utazást szervezője azt, hogy mi lesz jó nekünk. Mondhatni zsigerből ráérzett és nyomozásba kezdett.

Valóban biztonságban érezhettük magunkat ezzel az Irodával! 

 

Kovács Melinda

Mora Intézet

Müller István

 

Mi is a Twins Travellel utaztunk!

Egyiptomi családi nyaralásunk szervezését bíztuk a Twins Travel Service Kft. munkatársaira, és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Mind az ajánlatkérés kapcsán, mind az utazással kapcsolatos tájékoztató információk kapcsán teljes körű kiszolgálást kaptunk, és nem utolsó sorban azzal a biztonságérzettel utazhattunk, hogy ha bármi történik út közben, akkor van kihez fordulni!

Bátran ajánlom minden utazni vágyónak, legyen az magán, vagy céges út!

Szervezés terén verhetetlen csapat!

 

Müller István

ügyvezető

AS Solutions Kft.

Szucsik Attila

Köszönjük a gyors szervezést, hisz tényleg az utolsó órákban szóltunk.nagyon jól telt a nyaralás!
A szállás tágas volt és gyönyörű volt a kilátás a Rab mellett lévő lakatlan szigetre.
Amikor  tehettem, átúsztam oda reggelente.
A konyha gazdagon fel volt szerelve, amit ki is használtunk.
Maga az épület és a bútorzat régi volt, de  ez is rendben volt.
Igazán yönyőrű hely, a tenger tiszta és egyszerűen jó ott lenni.

 

Mátray-Vozár Csaba

Kedves TwinsTravel!


Tökéletes volt a szállás,  amit Önök foglaltak nekünk, jól frekventált környéken, a belvárosban.  A recepciósok kedvesek voltak,  és az sem volt probléma, hogy éjjel 2 órára értünk oda, mert az Önök cége informálta előre a szállodát,   hogy  akkor érkezünk.  A szoba takarításával is minden rendben volt (minden nap új ágyneműt és törölközőket kaptunk), a kontinentális reggeli finom volt.
Nagyon jól éreztük magunkat, ami többek között az Önök által talált szállásnak is köszönhető. Köszönjük szépen és  bízunk benne, hogy a következő nyaralásunk alkalmával is igénybe tudjuk venni a segítségüket.


Köszönettel és üdvözlettel:


Mátray-Vozár Csaba

Gerhardt Zsuzsa

A londoni utazásunkhoz kértük a TWINS Travel Service Kft. segítségét, amit nagyon szépen köszönünk, mert minden a legnagyobb rendben volt.

A szálloda nagyon jó helyen volt, a szoba kellemes és a dolgozók nagyon kedvesek.

A repülőjegyekkel is minden teljesen rendben volt.

 

 

Nagyon szépen köszönjük a teljes körű szolgáltatást a Twinstravel részéről!

 

További sikeres munkát kívánok!

 

 

Köszönettel:

Gerhardt Zsuzsa

Féner Tamás

Tisztelt Turcsányi Andrea!

Úgy gondoltam, hogy ideje néhány dolgot  megnéznem a világban, amire eddig nem volt érkezésem. Ha nem is sokat, munkámnál fogva, fotoriporter vagyok, eleget utaztam. Mindig tele aggodalommal, hogy elveszek – volt, hogy sikerült is, bár akkor épp megkülönböztetett vendég voltam – és a kétségbeesésbe kergettem munkatársaimat a fontoskodásommal utazás előtt. Most először utaztam, korom ellenére, nem munka-útra. Tele kérdéssel. Nem részletezem, repülőtérre induláskor a megbeszélt időben a taxi a kapu előtt állt, az isztambuli szálloda milliméterre ott volt, ahova kértem, olyan szobát kaptam, amilyent kértem, visszainduláskor a török taxis perc pontosan várt a kapu előtt. Minden irat eredetiben, biztonsági másolatban, szóval Európa, Európa, Európa. Ja, mikor ugorhatok be a tavaszi utunkat megbeszélni?

fotóművész
Kossuth díjas

Schlenkerné Naár Margó

Cégünk egyik karácsonyi partiját  a TWINS Travel Service Kft.  szervezte meg. A TWINS Travelt  5 éve ismerjük, ezért bátran bíztuk a szervezést rájuk.   Cégünk munkatársai  nagy részt  vidéken élnek, ezért most  egy budapesti kirándulással szerettük volna megköszönni  egész éves munkájukat.  Több mint 25 program közül  választhattunk a  TWINS Travel kínálatából.  Már a szervezésnél  is, de a lebonyolításnál különösen megtapasztaltuk a cég profizmusát és azt, hogy nyugodtan rájuk bízhatjuk magunkat, elfogadhatjuk javaslataikat. A különböző programhelyszínek között is egy profi kíséretet kaptunk.

A programunk a következő volt:
-Parlamenti látogatás,

-Büféebéd

–Szobafogság (szabadulós játék),

-Esti városnézés  büfévacsorával, idegenvezetéssel és illuzionistával

Ez a nap a  programok lebonyolítása szempontjából  abszolút profi volt,  így nem volt nehéz a jó kedvünket nekünk hozzáadni.
Munkatársaink szerint eddig ez volt a legjobb karácsonyi parti a cég életében, és még a Budapesten élő kollégáinknak is tartogatott meglepetéseket.

kereskedelmi vezető
ALFA-HUMAN Kft.

Németh Szilvia

Kedves Andrea! Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget. A szálloda nagyon jó volt Plzenben, mindenki nagyon meg volt elégedve. Remélem legközelebb is tudunk együtt dolgozni.

Titkár
Magyar Gyümölcsfaiskolák Országos Egyesület

Kolonics Róbert

EMLÉKEZETESEN SZUPER SZILVESZTER VOLT!!! :) Nagyon szépen köszönjük TWINS Travel! Nagyon jó apartmanokban laktunk, kellemes fürdőház is tartozott hozzá. A pezsgőt a 36 fokos kültéri medencében ücsörögve ittuk meg... :) Nagyon kedvesek és segítőkész volt a személyzet. A  nyári Fishing on Orfű-i „Hotel-Hunting”után, ismételten köszönjük az utolsó utáni pillanatban jött profi segítségeteket, ár-érték arányban újra fenomenális volt!!! Magunktól csak elképesztően drága, azaz négyszeres áron találtunk szilveszteri wellness csomagokat a neten…

Ügyvezető igazgató
e-LEDGER

Dr Pappertné Matejka Irina

Egy 10 napos moszkvai kirándulást szerveztem a budapesti Szerb Antal Gimnázium orosz nyelvet tanuló diákjainak. Örülök, hogy a kiutazásunk lebonyolításához a TWINS  Travel utazási irodát kértem fel, akik a megbízható, pontos és szakszerű munkájukkal nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a moszkvai kiutazásunk igazi, egész életre szóló élménnyé válhatott diákjaim számára. Nem volt kétséges, hogy magánemberként is a TWINS Travel-t kértem fel, hogy a nyári amerikai utamat előkészítse és megszervezze.

Angol-orosz szakos középiskolai tanár
Szerb Antal Gimnázium

Dr. Gajdos Sándor

Az egyedi program megtervezése során jobbnál-jobb ötletek felvetésében, a végső program kialakításában végtelen segítőkészséget, rugalmasságot, és korábban sehol nem látott türelmet tapasztaltam Turcsányi Andreától, a cég ügyvezetőjétől. Az utazás során pedig mindent megtett annak érdekében, hogy minden résztvevő érezze, hogy itt ő a legfontosabb. Igen hálás vagyok neki ezért a közreműködéséért.

Adjunktus
BME

Szabados Zoltán

A TWINS Travel  2014. tavaszán egy általunk megrendezett 70 fős nemzetközi konferencia teljes programját szervezte le társaságunk részére. A mindkét fél számára sikeres együttműködésünk elsődleges garanciája, Turcsányi Andrea szakmai alázata és elkötelezettsége volt. Minden tekintetben professzionális szolgáltatásban volt részünk. Szívesen dolgozunk velük a jövőben is.

POLIP INSURANCE Biztosítási Alkusz Kft.   

György István

2014 elején a Twinstravel szervezésében egyénileg utaztunk Bangkokba és Szingapúrba.  Bár elutazáskor kicsit aggódtunk, hogy minden rendben lesz-e, de aggodalmunk napról napra csökkent, és végül elégedetten és a szép élményekkel gazdagon tértünk haza a 9 napos útról. Turcsányi Andrea és munkatársai kéréseinket figyelembe véve, nagy gondossággal készítették elő és tökéletesen szervezték meg az utat, így számunkra az utazás valóban az volt, aminek szántuk: maradéktalan kikapcsolódás.

Dió-Szoftver Magyarország Kft

Eva Stache MSc.

Még egyszer köszönöm a nagyszerü szervezését a holland építészek májusi Budapesti útjának! Kiváló volt minden, az út, a busz, a pontosság, a kedvesség és a bizalom! Remélem még találkozunk. Szeretettel

Architect Bna

Segíthetünk?

Twins Travel Service Kft.

Ügyvezető/tulajdonos: Turcsányi Andrea

Telephely: 1091 Budapest, Ifjúmunkás u. 20./ III. lh. IV/15.

Székhely: 1205 Budapest, Rákóczi u. 70.

Telefonszám: 061-283-7579, 061-898-1030

Mobil: 0630-949-5013

Faxszám: 061-283-7579

E-mail: office@twinstravel.hu

Skype: twinstravelhungary

google maps