A világ leghíresebb tengerpartjai

 

2017. Április 06.

A világ leghíresebb tengerpartjai mindenkit vonzanak. Nyáron nem is vágyunk másra, mint kifeküdni a partra, élvezni a napot, a tenger zúgását, a szellőt és a gondtalan pihenést.

A hazai turisták tömegei keresik fel a szomszédos Horvátország határozottan üdülésre alkalmas tengerpartját. Itt nem csak a táj, de a víz minősége is kifogástalan, ráadásul a szolgáltatások színvonala minden szinten elérhető. Választhatunk a tengerparti kempingtől a luxus szállodákig mindent. Sok ember nem is vágyik másra. Közel van, gyorsan elérhető, ráadásul megfizethető.

Persze akad, aki ettől kicsit többre vágyik. Eljutni egzotikus helyekre, olyan tájakra, amelyek mást mutatnak, mint a már megszokott. Íme a lista. Az utazas.com oldal összefoglalta a világ 10 legérdekesebb és leghíresebb tengerpartját. Érdemes megnézni!

Megjegyzem, hogy egyik sincs Európában. Ezek egy kivételével olyan egzotikus tengerpartok, ahova minden nyaralást tervező utazó vágyik. A polinéziai Bora Bora vagy a tájföldi Maya Bay bizonyára sok embernek ismerősen cseng, de a turks- és caicos-szigeteki Grace Bay valószínűleg már kevésbé ismert. Az utazas.com oldal által bemutatott tengerpartok közül egy kakukktojás, de erre mindenki rájön, ha elolvassa a cikket.

Az utazas.com a saját szervezésű utazás szakértője világjáróknak. Itt minden megtalálhatunk az utazáshoz, hogy a saját elképzelésünk szerint valósítsuk meg. Ebben segít az online szállás, repülőjegy, autóbérlés, utasbiztosítás, valamint a több százezer fórum bejegyzés.

 

Segíthetünk?

Twins Travel Service Kft.

Ügyvezető/tulajdonos: Turcsányi Andrea

Telephely: 1091 Budapest, Ifjúmunkás u. 20./ III. lh. IV/15.

Székhely: 1205 Budapest, Rákóczi u. 70.

Telefonszám: 061-283-7579, 061-898-1030

Mobil: 0630-949-5013

Faxszám: 061-283-7579

E-mail: office@twinstravel.hu

Skype: twinstravelhungary

google maps