Privát városnézés szabadulós játékkal

 

Időtartam: minden nap 10:00 órától

Ár: 22.100 Ft /főtől

Szeretné részletesebben megismerkedni Budapest nevezetességeit? Inkább a kis csoportot preferálja? Válassza a privát városnézést, hogy még azokat a nevezetességeket is láthassa, amelyeket a szokásos 3-4 órás városnézés alatt nem tud megcsodálni. Csatlakozzon egy általunk szervezett városnéző programhoz, akár angolul is!

 

Minden nap 10:00

Időtartam: 4 óra + a Szabadulós játék: 1 óra

Minimum 4 fő!

 

Csatlakozzon privát városnézésünkhöz, és nézze meg Budapest legfontosabb látnivalóit. Élvezze a kilátást a budai hegyekről, és tekintse meg a fő látnivalókat a pesti oldalon. Végül nézzen körül a Parlamentben egy professzionális, helyi idegenvezető segítségével.

 

Főbb jellemzők:

  • a Parlamenti látogatás
  • Hősök tere és a Városliget
  • séta a Várnegyedben idegenvezetővel

 

Túra leírása:

 A Lánchídnál kezdjük a sétát, aztán  a Margit hídon áthajtunk Budára. Megállunk a Várnegyedben és egy rövid séta közben megmutatjuk a környék fő látnivalóit.

Elsétálunk a Mátyás templomhoz és a Halászbástyához (ahonnan élvezheti a gyönyörű panorámát, a belépődíjat  az ár nem tartalmazza.  Ezután átvisszük Önt a Gellért-hegyre (a Citadellához), és csodálja meg  Budapest leglátványosabb panorámáját, ami az UNESCO örökség része. Ezután átmegyünk Pestre Erzsébet hídon, és sétálunk  a híres Vásárcsarnokban, majd láthatja Európa legnagyobb zsinagógáját és a Városligetet. Elhaladunk Európa legnagyobb gyógyfürdője és a Budapesti Állatkert előtt, majd megállunk a Hősök terén, ahol a leghíresebb magyar királyok és hercegek szobrai találhatók.

Ezt követően az Andrássy úton a pesti belváros irányában elhaladunk az Operaház és a Szent István Bazilika előtt, majd  megtekintjük a lenyűgöző neogótikus Parlament belső tereit helyi  idegenvezetővel.  A túra során kínálunk egy rövid áttekintést az elmúlt 1000 év magyar történelméről.   A  túra a város központjában ér véget.

 

Segíthetünk?

Twins Travel Service Kft.

Ügyvezető/tulajdonos: Turcsányi Andrea

Telephely: 1091 Budapest, Ifjúmunkás u. 20./ III. lh. IV/15.

Székhely: 1205 Budapest, Rákóczi u. 70.

Telefonszám: 061-283-7579, 061-898-1030

Mobil: 0630-949-5013

Faxszám: 061-283-7579

E-mail: office@twinstravel.hu

Skype: twinstravelhungary

google maps