Csapatépítés

 

2017. Április 10.

Mi a csapatépítés, a csapatépítő tréning célja?

A csapatépítő tréning célja, hogy segítsen felfedezni és hasznosítani az Ön  munkatársainak az alvó és kihasználatlan képességeit, amelyek a továbbiakban segíteni fogják a csapatotokat a rejtett lehetőségek feltárásában.

A csapatépítésnek mindig kell, hogy legyen valamilyen célja, küldetése, amely igazodik a vállalati stratégiához, aktuális kihívásokhoz, problémákhoz. Valamilyen formában az üzleti életet kell, hogy szimulálja. A valódi csapatépítési programokban világos, hogy mit miért csinálunk. A csapatépítésnek valódi értéket kell képviselnie. 

 

Mire jó a csapatépítő tréning?

A vállalaton belüli szervezeti változásokra történő felkészülésre.

Közösség alakítására.

Különböző problémák megoldási hatékonyságának növelésére.

Egységes cég-kép kialakítására.

A vállalati értékek tudatossá tételére.

 

Miért jó a csapatépítő tréning?

Egy cég számára fontosak a csapatépítő tréningek. De miért is jók ezek?

1.  A kollégáknak lehetőségük nyílik jobban megismerni egymást. Kapcsolatuk ezáltal javul, kellemesebb lesz a cég légköre. Mivel ezek a tréningek csoportfeladatok szoktak lenni, javítják a csapatmunka minőségét is.

2. Fontos, hogy a stresszes mindennapoktól kicsit távol legyünk, és kiengedjük a felgyülemlett feszültséget. Ebben segíthetnek a tréningek. Vicces feladatok segítségével kizökkent minket a mindennapokból. A pihent agy jobban dolgozik, ezért hatékonyabb lesz a munka a tréning után.

 

Mivel a kínálat elég szerteágazó, fontos szempont tudni, hogy milyen cégnek lesz a csapatépítő tréning. Másféle érdekeltségi körrel rendelkezik például egy pénzügyi vagy egy kereskedelmi szektorban dolgozó cég. Figyelembe kell venni a résztvevők korát és a nemek szerinti eloszlását is.

Azonban számít, hogy ezek a programok hogyan és ki által vannak megszervezve. Bízza ránk a szervezést, hiszen cégünknek 30 éves tapasztalattal rendelkezik. Sokféle csapatépítő játékkal tudunk szolgálni.  Ezek közül az alábbiakban láthat párat:

 

1. Buborékfoci

Kipróbálhatja magát egy olyan fociban, amilyet korábban még nem játszott. A test körül egy nagy  műanyag,  felfújt  labda formájú buborékkal szaladva kell az ellenség kapujába belőni a gólokat, úgy hogy ne essünk el, mert ha valaki nekünk jön, könnyen megesik, hogy elesünk ebben a nagy gömbben és nem könnyű utána felkelni ebben a szerelésben és közben a csapatunk elveszíti egy értékes játékos manővereit, akár hosszabb időre is.  A szabályok változatlanok az eredeti focihoz képest, azzal a kivétellel, hogy itt megengedett egymás lökdösése, hiszen a buborék megvéd minket a sérülésektől.  Több csapatot állítunk fel, és ezek váltakozva küzdenek meg egymással 5 perces menetekben.  Kérdezhetnénk, miért ilyen rövid ideig tart egy meccs? Mert nagyon fárasztó az 5 perc is, hiszen cipeljük magunkon ezt a nagy labdát, ha elesünk, ha nem vagyunk gyakorlottak és nem érezzük a technikát, akkor nagyon nehéz felkelni, a súly és a pozíció miatt.

 

2. James Bond titkos ügynökös játék

Tapasztalja meg, milyen egy titkos ügynök élete. Fedezze fel Budapestet egy izgalmas, szokatlan módon. A csapatoknak meg kell találniuk a bombát, azt hatástalanítani, hogy megmentsék a várost a pusztulástól.  Amelyik csapat a leghamarabb megtalálja, az a nyertes. A feladatok egy iPaden vannak,  ennek segítségével kell megoldani a feladatokat. A játék egyéb városokban is elérhető.

 

3. Pusztai olimpiai játékok

Különféle ügyességi játékok várják a jelentkezőket a pusztai olimpián. Többek között csacsifogat, farakásépítés stb. A játékok komoly fizikai erőnlétet, éles logikát és közös gondolkodást igényel. A programhoz borkóstolás, lovas bemutató, ebéd illetve cigányzene is jár.

 

További játékokért és információkért forduljon hozzánk: office@twinstravel.hu

 

Fordern Sie unser Angebot an

TWINS Travel Service GmbH.

Geschäftsführerin/Inhaberin: Andrea Turcsányi

Addresse:Budapest, Rákóczi u. 70.

1205 Budapest, UNGARN

Telefonnummer:+361 283 75 79

Faxnummer: +361 283 7579

Handy Nummer/WhatsApp Nummer:: +36 30 94 95 013

E-Mail:office@twinstravel.hu

Facebook: TWINS Travel Hungary

google maps